donderdag 7 november 2013

Samenwerking Niedorper notariskantoor en NabestaandenWerk


Er zijn bedrijven die in ieder ander idee een bedreiging ziet. Gelukkig zijn er ook bedrijven die kansen zien in een markt die tevens wordt bedient door een ander. Echter dan op geheel verschillende vlakken. Samenwerking, communiceren en netwerken in klantbelang staat hierbij voorop. Denk hierbij aan de notaris. Zij stellen testamenten en aktes op die een waarde kennen. Wanneer je bij de notaris een testament of een verklaring van erfrecht laat opstellen is er sprake van kwaliteitslevering. Ik werk samen met het Niedorper notariskantoor en wanneer ik kwaliteit verlang voor mijn cliënten zal ik hen niet doorsturen naar bijvoorbeeld de HEMA. Kom op zeg, we hebben het hier over mensen die jaren rechten gestudeerd hebben om op deze wijze aktes op te stellen die een juridische strijd voor en/of na een overlijden voorkomt.
Bedrijven en mensen die bereidt zijn nabestaanden van dienst te zijn en hen de service te bieden die je van een notaris verwacht; kwaliteit en integriteit. Vinden we dit tegenwoordig ook bij de winkel op de hoek?.....In iedere branche kennen we kwaliteitsbedrijven en beunhazen. Waar kiest u voor...?

NabestaandenWerk kent haar kwaliteiten, maar weet ook waar haar kaders liggen. Situaties van cliënten die buiten mijn kaders komen te liggen, verwijs ik door naar specialisten. Op deze manier weet ik dat u de service en kwaliteit krijgt die u nodig heeft.

Mijn motto: Doe dat waar je goed in bent en laat de rest over aan diegene die daar goed in is.